Print deze pagina

Weer een tevreden klant met onze EPCE-Coating EP

Afgelopen maand heeft onze dochtermaatschappij EPCE BV weer een tevreden particuliere klant kunnen verblijden met een epoxy gietvloersysteem. Aan de klant is geleverd onze EPCE-Hechtlaag en EPCE-Coating EP. Hierbij ging het om een vloerherstel met een oppervlakte van 70m2.

De Coating EP Standaard is geleverd in de agaatgrijze RAL kleur 7038 en is verwerkt in huis. Daarna is deze afgelakt met een matte, UV bestendige aflak, onze EPCE-Coating 30.

Onze coating wordt toegepast waar een slijtvaste, vloeistofdichte, chemisch resistente en eenvoudig aan te brengen vloer of wandafwerking vereist is. Deze is bij uitstek geschikt voor het afwerken van garages, loodsen, tuinhuisjes en ook in huis. De Coating is verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren. De kleuren die wij standaard aanbieden en zodoende altijd op voorraad hebben zijn de populaire grijstinten RAL 7001, 7030 en 7038.

De klant zei hierover het volgende: “Wat een service! Er is super goed met ons meegedacht en we werden echt geholpen. Zowel technisch als praktisch stonden zij telkens voor ons klaar en hebben ze ons naar een mooi eindresultaat begeleid. Uiteraard waren de materialen dus ook top!” (Bron: Deborah, www.epce.nl)

Voor informatie over onze producten kunt u terecht bij: www.epce.nl en www.epceb2b.nl