Print deze pagina

Impressie pand Nikkelstraat 6A en 6B

Naast ons bezoekadres op de Touwslagerstraat 13, is PAKOR BV ook gevestigd op de Nikkelstraat te Ridderkerk. Hier en paar plaatjes van ons fijne pand!

Weer een tevreden klant met onze EPCE-Coating EP

Afgelopen maand heeft onze dochtermaatschappij EPCE BV weer een tevreden particuliere klant kunnen verblijden met een epoxy gietvloersysteem. Aan de klant is geleverd onze EPCE-Hechtlaag en EPCE-Coating EP. Hierbij ging het om een vloerherstel met een oppervlakte van 70m2.

De Coating EP Standaard is geleverd in de agaatgrijze RAL kleur 7038 en is verwerkt in huis. Daarna is deze afgelakt met een matte, UV bestendige aflak, onze EPCE-Coating 30.

Onze coating wordt toegepast waar een slijtvaste, vloeistofdichte, chemisch resistente en eenvoudig aan te brengen vloer of wandafwerking vereist is. Deze is bij uitstek geschikt voor het afwerken van garages, loodsen, tuinhuisjes en ook in huis. De Coating is verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren. De kleuren die wij standaard aanbieden en zodoende altijd op voorraad hebben zijn de populaire grijstinten RAL 7001, 7030 en 7038.

De klant zei hierover het volgende: “Wat een service! Er is super goed met ons meegedacht en we werden echt geholpen. Zowel technisch als praktisch stonden zij telkens voor ons klaar en hebben ze ons naar een mooi eindresultaat begeleid. Uiteraard waren de materialen dus ook top!” (Bron: Deborah, www.epce.nl)

Voor informatie over onze producten kunt u terecht bij: www.epce.nl en www.epceb2b.nl

Vacatures

Op zoek naar owerk met een vast contract, een stabiele toekomst waar iedere dag weer nieuwe uitdagingen brengt waar jij de grenzen bepaald van je mogelijkheden. Kijk dan snel of er een functie binnen ons bedrijf vacant is.

Vacatures PAKOR

 

 

 

PAKOR-Gietvloer voor Shell

Vlak en esthetisch. Deze 150 m2 PAKOR-Gietvloer ED is door ons aangebracht als vloerafwerking in een oude schakelruimte bij een groot petrochemisch bedrijf in het Rotterdamse nadat de oude vergane linoleum eerst was verwijderd. Buiten de gewenste vlakheid moest de vloer volledig stofvrij zijn. Verder dient de vloer perfect te reinigen zijn. Aan al deze eisen wordt voldaan met onze Gietvloer ED, welke wordt geproduceerd door ons zusterbedrijf PAKOR Bouwspecialiteiten BV.

Particulier werk

Particulier werk. Ook voor vloeren buiten de bouw en industrie kunt u bij PAKOR terecht. Hier wordt op een onderheid terras een Cugla vloermortel uitvulvloer op afschot aangebracht waarover later een keramische betegeling zal worden aangebracht in combinatie met een scheuroverbruggend epoxy/polyurethaan membraan te weten ons Membraan CRT.

Safety First

Veiligheid staat bij PAKOR boven alles. Vandaag heeft de eerste groep van 10 van onze applicateurs de cursus Buitenwacht/Mangatwacht met certificaat gevolgd aangevuld met de cursus kleine blusmiddelen. Buiten het feit dat het een leerzame dag was zijn we nu ook in staat Ad hoc te reageren op situaties dat gebruik gemaakt moet worden van een buitenwacht of mangatwacht.

Turn Key projecten

Turn key projecten. Ook voor speciale projecten waar bescherming van constructies of constructiedelen tegen chemicaliën het uiteindelijke eindresultaat moet zijn kunt u bij PAKOR terecht. Hier ziet men een voor ons geproduceerde stalen leiding die geschikt moet zijn voor het afvoeren van zure dampen. De dichtheid van de staalconstructie is uitvoerig getest door de lassen niet destructief te onderzoeken middels o.a ultrasoon onderzoek en hierna de leiding gedurende een bepaalde periode op behoud van vacuüm te testen. Na deze testen zal de uiteindelijke bescherming op het staal worden aangebracht. In dit geval een rubberlining die ertoe zal leiden dat voor lange tijd een optimale bescherming geboden zal worden aan het staal tegen de zure dampen die door de leiding zullen stromen. De buitenzijde zal worden voorzien van een conservering zodat het staal ook aan deze zijde beschermd zal zijn tegen de klimatologische omstandigheden waaraan de leiding blootgesteld zal gaan worden.

 

Brandwerende bekledingen

Brandwerende bekledingen in de industrie vragen om gespecialiseerde deskundigheid en ervaring. De in tal van jaren opgebouwde expertise bij PAKOR BV staat borg voor een op maat toegesneden oplossing voor zowel bouwkundige als industriële toepassingen. Afgelopen week zijn door PAKOR wederom tientallen balken, kolommen en knooppunten bij een raffinaderij in het Rotterdamse voorzien van een nieuwe laag fireproofing. Hier is gebruik gemaakt van een speciaal type beton geleverd in bulk. Bij ons kunt u echter ook terecht voor:

Brandwerende coating systemen (Chartec)
Promatect bekledingen Cafco bekledingen (Fendolite)
Vuurvaste beton
Standaard beton bekledingen (Staalconstructies incl. knooppunten)

Her-certificering en upgrade kwaliteit, veiligheid en gezondheid systeem een feit;

Zorg voor Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu zijn de pijlers waar de activiteiten van PAKOR op zijn gebaseerd. Afgelopen week hebben we hier weer een nieuw hoofdstuk aan weten toe te voegen. Naast het ISO9001:2015 certificaat is ook het ISO14001:2015 certificaat behaald en hebben we ons VCA veiligheid systeem kunnen upgraden naar het niveau van VCA Petrochemie 2017/6.0

3000 m2 PAKOR-Coating als vloer- en wandafwerking op de nieuwe Botlekbrug.

Een imposant bouwwerk als de nieuwe Botlekbrug met een unieke betonconstructie dient goed beschermd te worden. Om hier zeker van te zijn is nagenoeg de gehele binnenzijde van de pijlers voorzien van een beschermende coating. Gezien de meer dan 30 jarige ervaring van PAKOR met het aanbrengen van chemisch resistente en slijtvaste coatingsystemen heeft de combinatie A-Lanes gekozen voor het PAKOR-Coating systeem in combinatie met de PAKOR-Hechtlaag HP. Voor deze hechtlaag is bewust gekozen omdat er geen mogelijkheid aanwezig was voor een optimale ondergrondbehandeling als schuren en/of stralen. Het maken van stof was uit den boze i.v.m. de aanwezigheid van gevoelige besturingskasten en draaiende equipment.

De PAKOR-Hechtlaag HP is een optimale hechtlaag indien sprake is van een problematische ondergrond. Licht vocht zal zelfs niet tot problemen leiden met de aanhechting. Deze hechtlaag in combinatie met onze PAKOR-Coating, aangebracht in twee lagen van elk ca. 0,3 kg/m2, heeft er dan ook toe geleid dat een goede slijtvaste olie en vetbestendige vloertafwerking is verkregen.


PAKOR-Coating (Botlekbrug) PAKOR-Coating (Botlekbrug - machinekamer) PAKOR-Coating (Botlekbrug)

PAKOR-Coating (Botlekbrug) PAKOR-Coating (Botlekbrug) PAKOR-Coating (Botlekbrug)