Print deze pagina

Parkeerdeksystemen

Parkeergarage met gebarsten, vochtige muren en afgebrokkelde betonnen dekken zijn niet alleen een onaangenaam gezicht maar geven een slechte indruk, zijn ongezond en geven aanleiding tot mogelijke veiligheidsrisico’s. Parkeergarages worden in gebruiksfase onderworpen aan aanzienlijke dynamische belastingen met navenante optredende spanningen in. Na verloop van tijd leiden deze spanningen veelal tot schade aan de constructie.  Denk hierbij aan lekkages, scheurvorming en betonschade aan wanden en vloeren.

PAKOR is zich bewust van de problemen die kunnen optreden in deze publieke gebouwen en heeft een reeks  unieke beschermingssystemen ontwikkeld om de levensduur en veiligheid van parkeergarages te waarborgen. Door PAKOR worden dan ook oplossingen op maat geboden voor uw project Hier dient u te denken aan:

  • Waterdicht maken
  • Scheurafdichting door injectie
  • Dilatatievoeg afwerkingen
  • Conservering
  • Vloerafwerkingen
  • Koolstofwapening

Beschermingssystemen van PAKOR zijn ontwikkeld om eenvoudig te worden toegepast, maar leiden in alle gevallen tot een perfecte bescherming van de constructie.

PAKOR BV PAKOR BV PAKOR BV

PAKOR parkeerdek- en vloersystemen zijn speciaal ontwikkeld om hoge prestatie en kosteneffectieve oplossingen te bieden voor alle soorten parkeerdekken. Punten van aandacht zijn hierbij:

uitstekende aanhechting
duurzaam waterdichte afwerking
hoge prestaties en scheuroverbrugging
Anti slip
Uitstekende slijtvastheid en chemische weerstand
UV kleurstabiliteit en vochtbestendigheid

PAKOR BV PAKOR BV PAKOR  BV