Print deze pagina

Decofloor 500

Dit type vloerafwerking is gebaseerd op gemodificeerde hoogwaardige polyurethaanharsen en wordt veel toegepast als eindafwerking op galerijen, balkons, terassen, fietsenkelders etc.. Het systeem bestaat uit een speciale rollaag hechtlaag DECOFLOOR HL gevolgd door een of twee rollagen DECOFLOOR® 500 om een volledige homogene dekking te verkrijgen. De laagdikte die hiermee wordt opgebouwd is ca. 0,7-1 mm.

Belangrijk is dat voor dit type vloerafwerking de ondergrond volledig vlak is en vrij van beschadigingen. Indien dit niet het geval is zullen de in de ondergrond aanwezige onregelmatigheden zichtbaar zijn in de aangebrachte vloerafwerking.

De diverse DECOFLOOR® 500 vloerafwerkingen zijn:


DECOFLOOR® 500
Standaard afwerking. Verkrijbaar in nagenoeg alle RAL Kleuren. Vloer beschikt over een hoge glansgraad die in het gebruik mat zal worden

DECOFLOOR® Flake 500
Standaard afwerking, waarbij in nog natte toestand een decoratieve verfsnipper (Flake) is ingestrooid. Om vervuiling te voorkomen wordt het systeem veelal verzegeld met de Decotop 625 of Decotop 650.

DECOFLOOR® 500 AS
Standaard afwerking met anmtislipstruktuur. De antilipstruktuur is sterk afhenkelijk van het verkozen instrooimateriaal.

Indien de ondergrond niet vlak is zal deze vooraf voorzien moeten worden van een dikkere laag DECOFLOOR® UL. De laagdikte van deze laag is uiteraard geheel afhankelijk van de onregelmatigheden in de ondergrond.

DECOFLOOR® afwerkingen kunnen aangebracht worden op vele ondergronden. Als uitgangspunt wordt uitgegaan van cementgebonden ondergronden. Voor andere ondergronden kunnen aanvullende behandelingen noodzakelijk zijn. Neem voor advies contact op met onze adviseurs.