Print deze pagina

4500 m2 PAKOR-Gietvloer ED/RK als werkvloer op scheepswerf

Afgelopen periode is door PAKOR bij een grote scheepswerf een groot deel van de vloeren voorzien van een nieuwe vloerafwerking. Aangebracht is onze PAKOR-Gietvloer ED/RK. Deze vloerafwerking met een laagdikte van ca. 0,6 mm leidt tot een goed reinigbare slijtvaste coating afwerking. Met de laagdikte van 0,6 tot0,7 mm wordt tevens een verhoogde mechanische sterkte verkregen. Intensief heftruck verkeer zal dan ook niet tot versnelde slijtage leiden.

De applicatie is als volgt geschied:

Het stofvrij stralen van de vloer, zodanig dat een goede aanhechting kon worden verkregen. Hechtsterkte testen hebben aangetoond dat deze ruim boven de 1,5 N/mm2 ligt.

Het, na het stralen, aanbrengen van een schraaplaag PAKOR-Underlayment SL met een verbruik van ca. 0,4 kg/m2. Met deze speciale schraaplaag,  die mede fungeert als hechtlaag, worden de onregelmatigheden in de ondergrond licht uitgevlakt. Het ingecalculeerde verbruik bepaald in hoeverre de onregelmatigheden worden uitgevlakt.

Het, na doorharding van de PAKOR-Underlayment SL, aanbrengen van de PAKOR-Gietvloer ED/RK met een verbruik van 0,8 kg/m2. M.b.v. speciale structuurrollers wordt de vloer op de juiste laagdikte aangebracht.

PAKOR-Underlayment SL     PAKOR-Underlayment SL
PAKOR- Underlayment SL

PAKOR-Gietvloer ED/RK     PAKOR-Gietvloer ED/RK
PAKOR Gietvloer ED/RK