Print deze pagina

Vloer- wandsystemen (EP)

ProductKorte omschrijving
Onderhoudsadvies KunststofvloerenOnderhoudsadvies voor gietvloer en coatingsystemen
Plintmortel VCDe PAKOR-Plintmortel VC is een eenvoudig verwerkbare mortel opgebouwd uit fijne vulstoffen en specifiek voor het opzetten van plinten en holplinten in situaties dat de plint afgewerkt dient te worden met een relatief dunne vloer- of wandcoating.
Plintmortel VGDe PAKOR-Plintmortel VG is een eenvoudig verwerkbare mortel opgebouwd uit minerale inerte vulstoffen en specifiek ontwikkeld voor het opzetten van plinten en holplinten in situaties dat de plint afgewerkt dient te worden met een gietvloer- of coatingsysteem.
PAKOR-Impregneer WDPAKOR Impregneer WD wordt toegepast als hechtlaag onder de PAKOR-Coating, Underlayment en Gietvloer systemen Verder kan de PAKOR-Impregneer WD gebruikt worden als perfecte stofbinder op vloeren en wanden waar stofoverlast ongewenst is.
PAKOR-Impregneer LFPAKOR Impregneer LF wordt toegepast als geleidende primer onder de PAKOR-Coating LF en Gietvloer LF systemen.
Underlayment SLEgaliserende schraaplaag die mede direct kan fungeren als hechtlaag.
Underlayment SL412Egaliserende schraaplaag met een hoge chemische bestandheid die mede direct kan fungeren als hechtlaag.
Underlayment SL/WDDe PAKOR Underlayment SL/WD wordt toegepast als egalisatielaag onder de PAKOR vloer- en coatingsystemen, welke na applicatie waterdampdoorlatend dienen te zijn. Het systeem is gevuld met minerale vulstoffen, waarmee op eenvoudige wijze een perfecte onderlaag verkregen kan worden voor de PAKOR-Coating 50 en PAKOR-Coating WA systemen.
Troffelvloer 3CDe PAKOR Troffelvloer 3C wordt toegepast als slijtvaste, vloeistofdichte en mechanisch sterke vloerafwerking. Door de optimale vulgraad is de troffelvloer goed verwerkbaar en bij uitstek geschikt in situaties waar de vloer zwaar mechanisch wordt belast eventueel in combinatie met een chemische belasting.
Troffelvloer STDe PAKOR Troffelvloer ST wordt toegepast als slijtvaste en mechanisch sterke gemakkelijk aan te brengen vloerafwerking. Door de hoge vulgraad is de troffelvloer eenvoudig verwerkbaar en bij uitstek geschikt voor het aanbrengen van afschotlagen.
Troffelvloer 412De PAKOR Troffelvloer 412 wordt toegepast als slijtvaste, vloeistofdichte, hoog chemisch resistente en mechanisch sterke vloerafwerking. Door de optimale vulgraad is de troffelvloer goed verwerkbaar en bij uitstek geschikt in situaties waar de vloer zwaar mechanisch wordt belast eventueel in combinatie met een verregaande chemische belasting. De vloer zal in gebruiksfase door UV licht verkleuren.
PAKOR-Gietvloer ED/RKDe PAKOR GIETVLOER ED/RK wordt toegepast als dunne, slijtvaste, naadloze, vloeistofdichte na te rollen gietvloerafwerking in werkplaatsen, magazijnen, opslagruimten etc. Laagdikte 0,6-1 mm.
PAKOR-GietvloerStandaard epoxygietvloer. Aan te brengen in een laagdikte van 3 mm.
Verbruik ca. 4-5 kg/m2.
PAKOR-Gietvloer EDEpoxy gietvloer. Aan te brengen in een laagdikte van 1,5-2 mm. Verbruik
ca. 2,5-3 kg/m2.
PAKOR-Gietvloer 412Hoog chemisch resistente epoxy gietvloer. Aan te brengen in een laag-
dikte van 3 mm. Verbruik ca. 4-5 kg/m2.
PAKOR-Gietvloer ED412Hoog chemisch resistente epoxy gietvloer. Aan te brengen in een laag-
dikte van 1,5-2 mm. Verbruik ca. 2,5-3 kg/m2.
PAKOR-Gietvloer ED/LFAntistatische (geleidende) epoxy gietvloer. Aan te brengen in een laag-
dikte van ca. 1,5-2 mm. Verbruik 2,5 kg/m2.
PAKOR-Gietvloer ED/LF (GL)Emissie vrije antistatische (geleidende) epoxy gietvloer. Aan te brengen
in een laagdikte van 1,5-2 mm. Verbruik ca. 2,5 kg/m2.
PAKOR-Gietvloer ED/LF412Hoog chemisch resistente antistatische (geleidende) epoxy gietvloer. Aan
te brengen in een laagdikte van 1,5-2 mm. Verbruik ca. 2,5 kg/m2.
PAKOR-CoatingStandaard epoxy coating. Verbruik ca. 0,3 kg/m2 per aangebrachte laag.
PAKOR-Coating ASStandaard epoxy coating met lichte antislip structuur
PAKOR-Coating ASGStandaard epoxy coating met grovere antislip structuur
PAKOR-Coating 50Watergedragen epoxy coating. Dampdoorlatend. Verbruik ca. 0,25 kg/m2
per aangebrachte laag.
PAKOR-Coating 50FWatergedragen epoxy (rol) gietvloer. Dampdoorlatend. Aan te brengen
in laagdikten van 1-3 mm. Verbruik ca. 1,4 kg/m2/mm.
PAKOR-Coating WA (N)PAKOR COATING WA (N) wordt toegepast waar een slijtvaste, vloeistof¬dichte en eenvoudig aan te brengen vloer of wandafwerking vereist is. Groot voordeel van de PAKOR-Coating WA (N) is dat deze volledig oplosmiddelvrij is en toegepast kan worden in situaties waar oplosmiddel als verdunning niet kan worden getolereerd.