Print deze pagina

Decofloor 200

Dit type vloerafwerking is gebaseerd op gemodificeerde hoogwaardige epoxyharsen die door unieke vulstoffen en additieven een viscositeit aan het materiaal geven die het mogelijk maakt het materiaal volledig vlak te laten vloeien in de laagdikte van ca. 3 mm. De vloer wordt aangebracht middels een speciale vloeitechniek door speciaal opgeleide applicateurs.


De standaard opbouw van de vloer is als volgt:   DECOFLOOR® HL Verbruik 0,3 kg/m2 DECOFLOOR® UL Verbruik 1,5 kg/m2 DECOFLOOR® 200 Verbruik 3 kg/m2 DECOTOP® 150 Verbruik 0,15 kg/m2 DECOTOP® 150 Verbruik 0,12 kg/m2


Verder bestaat de mogelijkheid om de DECOFLOOR® 200 afwerking in te strooien met speciale decorvlokken of andere decoratieve instrooimaterialen als zilverglitters. Deze extra behandeling leidt tot een verfraaiing en verlevendiging van de vloer. Decorvlokken zijn nagenoeg verkrijgbaar in alle RAL kleuren en uiteraard kunnen ze desgewenst ook gemengd worden.

Verder is het mogelijk met de basis kleuren van het materiaal combinaties op te bouwen die de vloer een unieke uitstraling geven. De TWINFLO en Modern Art afwerkingen zijn hiervoor ontwikkeld.

De diverse DECOFLOOR® 200 vloerafwerkingen zijn:

DECOFLOOR® 200
Standaard afwerking. Verkrijbaar in nagenoeg alle RAL Kleuren. Vloer beschikt over een hoge glansgraad die in het gebruik mat zal worden. De vloer wordt veelal verzegeld met een of twee lagen Decotop 150 in de verkozen kleur.

DECOFLOOR® 225
Standaard afwerking met een matte eindafwerking. Als afwerking wordt de Decotop 625 transparant of kleur toegepast.

DECOFLOOR® 250
Standaard afwerking met een zijdeglans afwerking. Als afwerking wordt de Decotop 650 transparant of kleur toegepast.

DECOFLOOR® FLAKE 200
Standaard afwerking ingestrooid met decorvlokken of andere decoratieve instrooimaterialen en afgewerkt met een matte of zijdeglans transparante eindafwerking.

DECOFLOOR® TWINFLO 200
Deze vloerafwerking heeft na applicatie het uiterlijk van een afgewerkte betonvloer. De zgn. ‘Betonlook’. Doordat gewerkt wordt met gepigmenteerde kunstharsen is het niet nodig altijd een keus te maken voor een grijze vloer. Vele combinaties kleuren zijn dan ook mogelijk. De vloer wordt altijd voorzien van een matte of zijdeglans afwerking.

DECOFLOOR® Modern Art 200
De Modern Art vloeren zijn vloerafwerkingen waar vele kleuren op speelse wijze met elkaar gecombineerd kunnen worden. Hier geldt dat de vloer volledig naar wens van de klant kan worden gemaakt en niets onmogelijk is. De vloer wordt altijd voorzien van een matte of zijdeglans afwerking.

De DECOFLOOR® 200, 225 en 250 zijn allen verkrijgbaar in een lichte antislip uitvoering. Gesproken wordt dan over de typen ‘AS’

Voor de DECOFLOOR® afwerkingen in deze lijst geldt dat de ondergrond netjes strak en vlak zal moeten zijn voor een optimale afwerking. Indien dit niet het geval is zal het verbruik aan DECOFLOOR® UL aanzienlijk hoger zijn dan het standaard ingecalculeerde verbruik van 1,5 kg/m2.

PAKOR BV PAKOR BV PAKOR BV

Decofloor 200 afwerking in een laboratorium

DECOFLOOR® afwerkingen kunnen aangebracht worden op vele ondergronden. Als uitgangspunt wordt uitgegaan van cementgebonden ondergronden. Voor andere ondergronden kunnen aanvullende behandelingen noodzakelijk zijn. Neem voor advies contact op met onze adviseurs.