Print deze pagina

Decofloor 300

Dit type vloer is gebaseerd op gemodificeerde hoogwaardige epoxyharsen die gemengd met inerte vuurgedroogde vulstoffen een uitgekiende samenstelling tot stand brengen die het mogelijk maakt een handmatig gespaande vloerafwerking aan te brengen met een laagdikte van 6 mm. De vloer wordt aangebracht middels een speciale spaantechniek door speciaal opgeleide applicateurs.

De opbouw van de vloer is als volgt:

DECOFLOOR® HL Verbruik 0,3 kg/m2
DECOFLOOR® 300 Verbruik 12 kg/m2
DECOSEAL® 300 Verbruik 0,25 kg/m2
DECOTOP® 300 Verbruik 0,15 kg/m2

De diverse DECOFLOOR® 300 vloerafwerkingen zijn verkrijgbaar in vele RAL kleuren. De mogelijkheid bestaat om in het mengsel speciale decoratieve vulstoffen toe te voegen, waarmee de vloer volledig uniek wordt en afgestemd wordt op de persoonlijke voorkeur van de gebruiker.

Voor de DECOFLOOR® Terrazo 300 geldt dat deze verkrijgbaar is in vele standaard kleuren. Aanpassing is hier echter niet mogelijk. Voor de te leveren kleuren zie de DECOFLOOR® Terrazo 300 kleurenkaart.

De diverse DECOFLOOR® 300 vloerafwerkingen zijn:

DECOFLOOR® 325
Standaard afwerking met een matte eindafwerking.

DECOFLOOR® 350
Standaard afwerking met een zijdeglans afwerking.

DECOFLOOR® Terrazo 300
Getroffelde vloerafwerking van 6 mm met de uitstraling van een Terrazo afwerking.

DECOFLOOR® afwerkingen kunnen aangebracht worden op vele ondergronden. Als uitgangspunt wordt uitgegaan van cementgebonden ondergronden. Voor andere ondergronden kunnen aanvullende behandelingen noodzakelijk zijn. Neem voor advies contact op met onze adviseurs.