Print deze pagina

Actueel

PAKOR breidt uit. Door de autonome groei van het bedrijf is Remon van der Pols aangetrokken als de nieuwe werkvoorbereider. Remon komt vers van de pers met zijn diploma HBO Bouwkunde onder zijn arm het team van PAKOR versterken en zal ervoor zorg gaan dragen dat alle uit te voeren werken voorbeeldig worden voorbereid en begeleid. Hiermee wordt bereikt dat het contact tussen klant en PAKOR wordt geoptimaliseerd.

Gebleken is namelijk dat in de afgelopen crisis jaren waar met de nodige voorzichtigheid is geopereerd met betrekking tot het aannemen van nieuw personeel de druk op de organisatie zodanig is toegenomen dat uitbreiding onvermijdelijk is gebleken. Remon staat dan ook te springen om u als klant met raad en daad terzijde te staan waarbij hij kan terugvallen op meer dan 30 jaar ervaring bij de uitvoering van werken en productie van hoogwaardige kunstharssystemen.

Ons goed geoutilleerde laboratorium met  zijn vakbekwame mensen staan volledig tot zijn beschikking om desgewenst systemen voor u op maat te ontwikkelen, waarna in onze eigen productieruimte uw systemen met de grootste zorg volgens onze ISO normen geproduceerd zullen worden.