Print deze pagina

Actueel

PAKOR breidt uit. Door de autonome groei van het bedrijf zijn een nieuwe bedrijfsleider en een hoofd financiële administratie aangetrokken om het team van PAKOR te versterken. Zij zullen ervoor zorg gaan dragen dat activiteiten op producerend, uitvoerend en administratief niveau geheel zullen lopen zoals van een organisatie als PAKOR mag worden verwacht.

Gebleken is namelijk dat in de afgelopen crisis jaren waar met de nodige voorzichtigheid is geopereerd met betrekking tot het aannemen van nieuw personeel de druk op de organisatie zodanig is toegenomen dat uitbreiding onvermijdelijk is gebleken. De mannen staan dan ook te springen om u als klant met raad en daad terzijde te staan en kunnen hierbij terugvallen op meer dan 40 jaar ervaring die binnen onze organisatie aanwezig is.

Onze productie- en uitvoerende afdeling  alsmede een goed geoutilleerd laboratorium met  vakbekwame mensen staan volledig tot hun beschikking om systemen voor u op maat te ontwikkelen, waarna deze in onze eigen productieruimte met de grootste zorg volgens onze ISO normen  geproduceerd zullen worden en levering of applicatie op site kan plaatsvinden.