Print deze pagina

Decofloor 400

Dit type vloer is gebaseerd op gemodificeerde hoogwaardige epoxyharsen die gemengd met gekleurde grind- en kwartskorrels een uitgekiende samenstelling tot stand brengen die het mogelijk maakt een handmatig gespaande vloerafwerking aan te brengen met een laagdikte van 8 mm. De vloer wordt aangebracht middels een speciale spaantechniek door speciaal opgeleide applicateurs.

De in de vloer ingemengde kwartskorrels kunnen qua afmeting varieeren. Standaard wordt een korrel 2-3 mm toegepast. Andere afmetingen zijn echter mogelijk.

De opbouw van de vloer is als volgt:

DECOFLOOR® HL Verbruik 0,3 kg/m2
DECOFLOOR® 400 Verbruik 15 kg/m2

De diverse DECOFLOOR® 400 vloerafwerkingen zijn verkrijgbaar in vele kleurnuances en korrelafmetingen. Hierbij kan men denken aan warme, ingetogen, op de natuur gebaseerde terracotta- en okertinten voor een rustgevende basis of zachte, romige, pasteltinten voor een mediterrane sfeer, maar ook uitbundige stralende tinten zoals intens rood, diepblauw of sprankelend geel voor een kleurrijk geheel. U hebt de keuze uit wel 1001 kleuren. Verder bestaat de mogelijkheid om in het mengsel speciale decoratieve vulstoffen toe te voegen, waarmee de vloer volledig uniek wordt en afgestemd wordt op de persoonlijke wensen en ideeën van de gebruiker.

Recent ontwikkeld zijn de trendy metallic tinten, zoals zilver, aluminium, brons en goud maar ook bruin, blauw en rood metallic. Verrassende kleuren met een speciale glans, die de vloer een levendig karakter meegeven. Het zijn dé trendkleuren voor het moderne transparante interieur.

De diverse DECOFLOOR® 400 vloerafwerkingen zijn:

Standaard afwerking. Vloer beschikt over een hoge glansgraad die in het gebruik mat zal worden.

DECOFLOOR® 400 Sealed
Standaard afwerking die na doorharding wordt voorzien van een speciale vullaag en topcoat om de vervuiling die kan optreden te minimaliseren.

DECOFLOOR® afwerkingen kunnen aangebracht worden op vele ondergronden. Als uitgangspunt wordt uitgegaan van cementgebonden ondergronden. Voor andere ondergronden kunnen aanvullende behandelingen noodzakelijk zijn. Neem voor advies contact op met onze adviseurs.