Print deze pagina

Decoratieve vloerafwerking

Decofloor


DECOFLOOR® vloersystemen zijn een serie decoratieve vloerafwerkingen die bij uitstek geschikt zijn voor toepassing in situaties waar het esthetisch uiterlijk van groot belang is. Aan de applicatie van de DECOFLOOR® vloerafwerkingen zijn dan ook specifieke eisen verbonden om tot een perfect eindresultaat te komen. De applicateurs van PAKOR BV zijn hiervoor speciaal opgeleid en beschikken over ruime ervaring.


Voor de applicatie van een DECOFLOOR® vloerafwerking wordt met opdrachtgever of architect een legplan opgesteld, waarbij eventueel designtekeningen worden gemaakt om een indicatie te verkrijgen van het te verwachten eindresultaat.


Door gebruik te maken van de testfaciliteiten van het zusterbedrijf kunnen monsters worden gemaakt die de uiteindelijke eindstructuur en kleur van de vloer op perfecte wijze zullen weergeven.


Een DECOFLOOR® is een harde of  matig elastische eventueel geluiddempende vloer opgebouwd uit hoogwaardige gemodificeerde polyurethaan- of epoxyharsen. Door gebruik te maken van verschillende kleuren, structuren en eventueel het inwerken van logo’s of een specifiek design kan aan iedere vloer een uniek karakter gegeven worden.

Decofloor 600. Decofloor 600 Decofloor 600
Decofloor 600  Decofloor 600 Decofloor 600

De applicateurs van PAKOR BV staan klaar om ook bij u een DECOFLOOR® vloerafwerking aan te brengen die volledig geënt is op uw persoonlijke situatie.

DECOFLOOR® vloerafwerkingen zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Als eindafwerking kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een matte of zijdeglans uitvoering in een speciale kleur. Ook combinaties van kleuren zijn mogelijk. Hierbij kunt u denken aan de Modern Art uitvoering die bestaat uit meerdere op elkaar afgestemde kleur combinaties. Alom bekend is de uitvoering, waarbij het uiterlijk van een betonvloer benaderd wordt namelijk de DECOFLOOR® Twinflo. Hier wordt door de samenvoeging van twee contrasterende kleuren het effect van een betonvloer benaderd. De zgn. Betonlook.

De DECOFLOOR® vloerafwerkingen worden geproduceerd in een aantal uitvoeringen, waarbij de basis van de grondstoffen afwijkt. De DECOFLOOR® serie 100 t/m 400 zijn gebaseerd op hoogwaardige gemodificeerde epoxyharsen en de DECOFLOOR® serie 500 en 600 zijn gebaseerd op unieke samenstellingen van polyurethaanharsen. De onderlinge verschillen openbaren zich in eigenschappen, laagdikten en niveau van afwerking. Per serie is getracht om een duidelijk beeld te geven wat mag worden verwacht bij de aanschaf en applicatie van een DECOFLOOR® vloerafwerking.

DECOFLOOR® 100 serie
DECOFLOOR® 200 serie
DECOFLOOR® 300 serie
DECOFLOOR® 400 serie
DECOFLOOR® 500 serie
DECOFLOOR® 600 serie

Decofloor 400 Decofloor 400 Decofloor 600
Decofloor 400 Decofloor 400 Decofloor 600