Print deze pagina

Lijmen en plamuren

Lijmen en plamuren

ProductKorte omschrijving van de producteigenschappen
PAKOR-Injectiehars THIXPAKOR Injectiehars Thix is specifiek ontwikkeld voor het injecteren resp. uitvullen van bredere scheuren in beton en metselwerk alsmede het vullen van grindnesten in beton. Tevens is de PAKOR-Injectiehars Thix uitstekend geschikt voor het verlijmen van draadstangen, koolstof wapening staven in poreuze zandsteen en houtconstructies.
De PAKOR BWD-Lijm is een eenvoudig verwerkbare universeel te gebruiken lijm met een grote kleefkracht en standvastheid in zowel het verticale vlak als in situaties dat tegen het plafond verlijmd wordt.
Lijm-ThixDe PAKOR Lijm Thix is een eenvoudig verwerkbare universeel te gebruiken lijm met een grote kleefkracht en standvastheid in zowel het verticale vlak als in situaties dat tegen het plafond verlijmd wordt. De Lijm Thix is verkrijgbaar in grotere verpakkingen als de BWD-Lijm. De eigenschappen zijn echter identiek.
Concrete FixDe PAKOR CONCRETE FIX is een eenvoudig verwerkbare thixotrope lijm met een grote kleefkracht en standvastheid in zowel het verticale vlak als in situaties dat tegen het plafond verlijmd wordt. Verder kunnen met de CONCRETE-FIX kleine reparaties in de beton worden uitgevoerd
Carbon-FixDe PAKOR CARBON-FIX is een eenvoudig verwerkbare thixotrope lijm met een grote kleefkracht en standvastheid in zowel het verticale vlak als in situaties dat tegen het plafond verlijmd wordt. De CARBON-FIX is specifiek ontwikkeld voor het verlijmen van koolstof lamellen op beton, metselwerk en staal alsmede van staal op staal.