Print deze pagina

1500 m2 DECOFLOOR 625 voor groot elektronica concern

Afgelopen weken is voor een groot elektronica concern een nieuwe showroom vloer geplaats. Op een ondergrond van oude houten blokjes en hierop een egalisatie laag is een fraaie DECOFLOOR 625 vloerafwerking geplaatst. Buiten een heel specifieke kleurstelling die werd vereist was de alom aanwezige verlichting een extra punt van aandacht. Iedere oneffenheid in de vloer zou namelijk dubbel geaccentueerd worden. Gekozen is voor onze DECOFLOOR 625 vloerafwerking verzegeld met een DECOTOP 650, welke aan de vloer een zijdeglans uitstraling geeft.

De applicatie is als volgt uitgevoerd:

Na de noodzakelijke ondergrondbehandelingen is een laag hechtlaag DECOFLOOR HL in kleur aangebracht.
Om te werken op een volledig vlakke vloer is een egalisatie laag DECOFLOOR UL aangebracht. Om te voorkomen dat de lichte kleur van de vloer beïnvloed zou worden door de ondervloer is deze eveneens gekleurd aangebracht.

Decofloor HL (Gekleurd)   Decofloor UL (gekleurd)

Fase 1 + 2

Na de egalisatie laag zorgvuldig geschuurd te hebben is de uiteindelijke DECOFLOOR 625 gietvloer aangebracht en na afdoende doorharding verzegeld met de DECOTOP 625. Resultaat een fraaie vloerafwerking waar men volop bezig is om de showroom in te richten. Het eindresultaat zullen we u in de aankomende weken presenteren. De weg er naar toe kunt u alvast aanschouwen.

Decofloor 625 applicatie   Decofloor 625 appliactie

Decofloor 625 + Decotop 650 (inricten showroom)   Decofloor 625 + Decotop 650 (Inrichten showroom)