Print deze pagina

Vochtwering- en lekkage afdichting systemen

ProductKorte omschrijving producteigenschappen
DUALSEAL brochureDUALSEAL bestaat uit een combinatie van hoogwaardige HDPE-folie en bento¬niet. Dank zij deze combinatie van producten is een perfect afdichtings- en beschermingssysteem gecreëerd, dat het mogelijk maakt om bv. ondergrondse constructies duurzaam te beschermen tegen binnendrin¬gen van water (bv. parkeerkelders, liftputten etc.).
INFILTRA STOP brochureINFILTRA STOP is een eenvoudig toepasbaar, preventief systeem voor het injecteren van stortvoegen in de betonbouw. Het INFILTRA STOP kanaal wordt met de bijgeleverde montage-beugels op de stortnaad bevestigd. Het INFILTRA-STOP kanaal introduceert door zijn beperkte afmeting en samenstelling een minimale hoeveelheid "vreemd" materiaal op de stortnaad. Na het betonstorten en verwijderen van de bekisting is een over de volle lengte, alzijdig poreus injectiekanaal verkregen, dat zich op eenvoudige wijze en tegen vooraf te begroten kosten laat injecteren.
Adeka Ultra Seal brochureADEKA ULTRA SEAL is een uiterst interessant afdichtingsrubber, leverbaar in diverse typen en uitvoeringen, dat in contact met water een volumevergroting ondergaat. Het type ADEKA ULTRA SEAL is speciaal ontwikkeld voor de afdichting van stortvoegen in de bouw en is vertraagd zwellend, zodat de waterbelasting van de voeg na plaatsing en voor het betonstorten gedurende enkele dagen toelaatbaar is