Print deze pagina

Ondersabeling en Ondergrouten

ProductKorte omschrijving producteigenschappen
Gietmassa 2CDe PAKOR Gietmassa 2C is een goed verwerkbare gietmortel en bij uitstek geschikt in situaties waar hoge eisen worden gesteld aan de mechanische eigenschappen van de uitgevoerde verankering of ondergrouting.
Gietmassa 3CDe PAKOR Gietmassa 3C is een goed verwerkbare gietmortel en bij uitstek geschikt in situaties waar hoge eisen worden gesteld aan de mechanische eigenschappen van de uitgevoerde verankering of ondergrouting. Door de 3C verpakking is een langere houdbaarheid van toepassing
Gietmassa REDe PAKOR Gietmassa RE is een goed verwerkbare gietmortel en specifiek ontwikkeld voor het ondergieten van zwaarbelaste roterende equipment, zoals pompen, compressoren, generatoren, motoren etc. De korrelopbouw maakt de PAKOR-Gietmassa geschikt voor ondergietingen van 10-70 mm.
PAKOR-Injectiehars LVDe PAKOR-Injectiehars LV is uitstekend geschikt voor het injecteren van holle ruimten onder stalen voetplaten en losse tegels. Door de zeer lage viscositeit is het mogelijk met een minimum aan boorgaten een optimale vulgraad te verkrijgen.
PAKOR-Injectiehars MVDe PAKOR-Injectiehars MV is uitstekend geschikt voor het injecteren van holle ruimten onder stalen voetplaten en losse tegels. De PAKOR-Injectiehars MV is het meest op zijn plaats als grotere holle ruimten zijn vastgesteld.