Print deze pagina

Injectieharsen + Injectiematerieel

ProductKorte omschrijving
BICS Injector brochureOns BICS Injector Systeem is een uniek systeem, dat voorziet in een grote behoefte in de bouwwereld. In vele betonconstructies komen immers scheurtjes voor, die geïnjecteerd dienen te worden ter bescherming van wapeningsstaal etc. Dank zij de BICS Injector kunnen thans zelfs haarscheurtjes vanaf 0,02 mm (!) worden geïnjecteerd. Indien gewenst door uzelf in eigen beheer! Zonder gebruik van speciale apparatuur.
PAKOR-Injectiehars LVPAKOR Injectiehars LV is specifiek ontwikkeld voor het injecteren van scheuren in beton en metselwerk en het vullen van grindnesten in beton. Tevens is de PAKOR-Injectiehars LV uitstekend geschikt voor het injecteren van holle ruimten onder stalen voetplaten en losse tegels alsmede het injecteren van W10U-I, W9U-I voegprofielen en injectieslangen als het INFILTRA-STOP profiel.
PAKOR-Injectiehars MVPAKOR Injectiehars MV is specifiek ontwikkeld voor het injecteren van bredere scheuren in beton en metselwerk en het vullen van grindnesten in beton. Tevens is de PAKOR-Injectiehars MV uitstekend geschikt voor het injecteren van holle ruimten onder stalen voetplaten en losse tegels.
PAKOR-Injectiehars RWSPAKOR Injectiehars RWS is specifiek ontwikkeld voor het injecteren van W10U-I, W9U-I voegprofielen en injectieslangen als het INFILTRA-STOP profiel. Tevens is de PAKOR-Injectiehars RWS uitstekend geschikt voor het injecteren van (haar)scheuren in beton alsmede het vullen van holle ruimten onder stalen voetplaten.
PAKOR-Injectiehars THIXPAKOR Injectiehars Thix is specifiek ontwikkeld voor het injecteren resp. uitvullen van bredere scheuren in beton en metselwerk alsmede het vullen van grindnesten in beton. Tevens is de PAKOR-Injectiehars Thix uitstekend geschikt voor het verlijmen van draadstangen, koolstof wapening staven in poreuze zandsteen en houtconstructies.
PAKOR-Injectiehars TPAKOR Injectiehars T is specifiek ontwikkeld voor het injecteren van bredere scheuren in beton en metselwerk en het vullen van grindnesten in beton bij hogere omgevings- en ondergrond temperaturen. Tevens is de PAKOR-Injectiehars T uitstekend geschikt voor het injecteren van holle ruimten onder stalen voetplaten en losse tegels bij hogere omgevingstemperaturen.
PAKOR-Injectiehars SPAKOR Injectiehars S is specifiek ontwikkeld voor het injecteren van scheuren in beton en metselwerk en het vullen van grindnesten in beton bij lagere omgevings- en ondergrondtemperaturen. Tevens is de PAKOR-Injectiehars S uitstekend geschikt voor het injecteren van holle ruimten onder stalen voetplaten en losse tegels bij lagere temperaturen
TACSS 0201-componenten injectiehars op basis van polyurethanen, welke met water een reactie
ondergaat en een schuim vormt met gesloten celstructuur. Uitstekend geschikt voor het
afdichten van (ernstig) stromende lekkages.
TACSS 0251-componenten injectiehars op basis van polyurethanen, welke met water een reactie
ondergaat en een schuim vormt met gesloten celstructuur met verhoogde druksterkte. Uitstekend geschikt voor uitvoeren van grondstabilisaties.
TACSS Flex44-LV-SLV1-componenten injectiehars op basis van polyurethanen, welke met water een reactie
ondergaat en een flexibel schuim vormt met gesloten celstructuur. Uitstekend geschikt voor het
afdichten van lekkende scheuren in betonconstructies alsmede het afdichten van lekkende voeg
constructies.
PAKOR-Injectiehars BVTPAKOR‐Injectiehars BVT is specifiek ontwikkeld voor het injecteren van injectiebouten, welke
onderhevig zijn aan hoge mechanische belastingen. Tevens is het systeem geschikt voor het injecteren van bredere scheuren. Door de hoge viscositeit zal het wegstromen van de injectiehars tot een minimum beperkt blijven.
Hars-FlexHARS‐FLEX is specifiek ontwikkeld voor het injecteren van droge en vochtige scheuren, welke onderhevig zijn aan lichte zettingen. De verkregen afdichting is elastisch en staat beweging tot 10% van de oorspronkelijke scheurbreedte toe. Verder is de HARS‐FLEX bij uitstek geschikt voor het injecteren van preventieve injectieslangen, INFILTRA‐STOP, die opgenomen kunnen zijn op de stortnaden in de
betonbouw.