Print deze pagina

Decofloor Systemen

ProductKorte omschrijving van de producteigenschappen
Decofloor WDDecofloor WD wordt toegepast als hechtlaag onder de Decofloor vloer- en wandsystemen. Verder kan de Decofloor WD gebruikt worden als perfecte stofbinder op vloeren en wanden waar stofoverlast ongewenst is.
Decofloor HLDecofloor HL wordt toegepast als hechtlaag onder de Decofloor vloersystemen . Het is dan ook een universele hechtlaag die kan worden gebruikt op zowel staal, beton als hout . Middels toevoeging van speciale additieven beschikt de hechtlaag over een uitstekende vloei en leidt tot een optimale benatting van de ondergrond.
Decofloor ULDe Decofloor UL wordt toegepast als egalisatielaag onder de Decofloor vloer- en wandsystemen. Het systeem is gevuld met minerale vulstoffen, waarmee op eenvoudige wijze een perfecte onderlaag verkregen kan worden voor deze systemen met tot gevolg dat een afwerking verkregen kan worden zonder storende imperfecties.
Decofloor 100De DECOFLOOR 100 wordt toegepast als een kostengunstige dunne, slijtvaste, naadloze, vloeistofdichte na te rollen gietvloerafwerking in werkplaatsen, magazijnen, opslagruimten etc. waar esthetische eigenschappen ook van belang zijn.. Een vlakke ondergrond is vereist
Decofloor 200De DECOFLOOR 200 wordt toegepast als esthetisch fraaie, slijtvaste, naadloze, vloeistofdichte vloerafwerking in laboratoria, onderzoeksruimten, garagebedrijven etc.. Een vlakke ondergrond is vereist.
Decotop 150DECOTOP 150 wordt toegepast als een slijtvaste goed reinigbare verzegellaag op de Decofloor 100 en Decofloor 200 systemen. Tevens kan de coating direct als slijtvaste eindafwerking aangebracht worden op minerale of stalen ondergronden, welke zijn voor behandeld met de juiste hechtlaag. Groot voordeel van de Decotop 150 is dat deze als coating dampdoorlatend is en hiervoor geschikt voor toepassing in situaties waar de vloer onderhevig kan zijn aan een (grond) waterdruk.