Print deze pagina

Betonreparatie systemen (kunstharsgebonden)

ProductKorte omschrijving producteigenschappen
Mortel VertikaalDe PAKOR MORTEL VERTIKAAL is een eenvoudig verwerkbare universeel te gebruiken reparatiemortel waarbij de noodzaak tot het gebruiken van hulpbekistingen tot een minimum wordt beperkt door het lage soortelijk gewicht van de mortel .
Reparatiemortel 2CFDe PAKOR Reparatiemortel 2CF is een eenvoudig verwerkbare universeel te gebruiken reparatiemortel.
PAKOR- Reparatiemortel 3CDe PAKOR Reparatiemortel 3C is een goed verwerkbare reparatiemortel welke wordt toegepast in situaties waar hoge eisen worden gesteld aan de mechanische eigenschappen van de uitgevoerde reparatie.
Gietmassa 2CDe PAKOR Gietmassa 2C is een goed verwerkbare gietmortel en bij uitstek geschikt in situaties waar hoge eisen worden gesteld aan de mechanische eigenschappen van de uitgevoerde verankering of ondergrouting.
Gietmassa 3CDe PAKOR Gietmassa 3C is een goed verwerkbare gietmortel en bij uitstek geschikt in situaties waar hoge eisen worden gesteld aan de mechanische eigenschappen van de uitgevoerde verankering of ondergrouting. Door de 3C verpakking is een langere houdbaarheid van toepassing.
Gietmassa REDe PAKOR Gietmassa RE is een goed verwerkbare gietmortel en specifiek ontwikkeld voor het ondergieten van zwaarbelaste roterende equipment, zoals pompen, compressoren, generatoren, motoren etc. De korrelopbouw maakt de PAKOR-Gietmassa geschikt voor ondergietingen van 10-70 mm.
DSConcrete-Fix-2015De PAKOR-CONCRETE FIX is een eenvoudig verwerkbare thixotrope lijm met een grote kleefkracht en standvastheid in zowel het verticale vlak als in situaties dat tegen het plafond verlijmd wordt. Verder kunnen met de CONCRETE FIX kleine reparaties in het beton worden uitgevoerd.
PAKOR-EpoxybetonDe PAKOR Epoxybeton is een goed verwerkbare mortel welke wordt toegepast in situaties waar hoge eisen worden gesteld aan de mechanische eigenschappen van de uitgevoerde reparatie.

• Het op afschot brengen van (magazijn)vloeren in grote laagdikten.
• Het storten van fundaties, afschotvloeren, welke snel belast dienen te worden
• Het repareren van grote gaten in zwaarbelaste betonvloeren.
• Het ondersabelen van kolommen, machines , voetplaten etc.
PAKOR-Epoxy vloeibetonDe PAKOR Epoxy vloeibeton is een goed verwerkbare vezel verstrekte plastische mortel welke wordt toegepast in situaties waar hoge eisen worden gesteld aan de mechanische eigenschappen van de uitgevoerde reparatie.

• Het uitvullen van (magazijn)vloeren in grote laagdikten.
• Het storten van fundaties en opstorten welke snel belast dienen te worden
• Het repareren van grote gaten in zwaarbelaste betonvloeren.
• Het ondersabelen van kolommen, machines , voetplaten etc.